Milan Borjan

Autor orosha | 24 Maj, 2019
Gubljenje pamćenja sportskih novinara

Tako vam je to "U JEDNOJ ZEMLJI SELJAKA NA BRDOVITOM BALKANU"
 
On vam je personifikacija najbolje odbrane u Srpskom fudbalu. Slično kao i  što je u prethodnom tekstu napomenuto da je Marko Marin personifikacija broja "10" u Crvenoj Zvezdi.

 
On vam je Milan Borjan!
 
Pojedini mediji ga okrivljuju za poraz Crvene Zvezde u finalu kupa, derbiju protiv Partizana.
Kažu "let u prazno", dobro to je činjenica, ali svako ko je odigrao bar jednu utakmicu u kopačkama, kao što je i ovaj potpisnik teksta, znaju da se greške takvog tipa dešavaju.
 
Ne bi ni te prozivke od, ponovo podvlačim pojedinih medija, bilo toliko strašno da ga ti isti nisu kovali u zvezde dok je spasavao čast Crvene Zvezde u Ligi Šampiona(npr. u Parizu). 
 
Koliko nam je malo potrebno da sve to zaboravimo, a koliko mnogo da poštovanje tih istih zaslužiš.
 
  
Ovog puta to je Milan Borjan, ali taj isti Borjan je "vadio kestenje iz vatre" dosta puta...
 
Zaboravili ste Krasnodar na Marakani;
 
Zaboravili ste Spartu u Pragu;
   
Zaboravili ste Salczurg u Austriji;

Da li bi ona dva gola Milana Pavkova bila dovoljna Crvenoj Zvezdi za pobedu na Marakani protiv finaliste Lige Šampiona da nije bilo MB82 ?!
 
 
 
Zaboravićete još mnogo tih "čuda na golu" ali ćete se uhvatiti opet za neku sitnicu
Ta sitnica je ovaj put bila malo skuplja od ostalih, ali malopre  pomenute one zaboravljene stvari svakako ne mogu da se zaborave... ne da ne mogu, nego ne smeju.
 
Ali opet, novinari kao novinari, pojedini su postali umesto sportska, "žuta" štampa. Ali taj Milan Borjan, tih,povučeni, porodičan momak(čovek) koji neće da ulazi u polemiku s vama, će vas ponovo demantovati, a vi će te se praviti da  se onda tog 24.05.2019 u vašim sportskim stranama u novinama i na portalima nije pisalo da je "Borjan plivao u prazno" jer je on veći čovek od vas.

Setićete se i toga da ste kad je došao u Crvenu Zvezdu i zadužio "82" dosta vas je bilo skeptično. A onda su ga ti isti onako ljugavo "ljubili u d..e"
 

Onako, u dahu, iznerviran... napisao,

  
Miloš Orošić.

0 Komentari and 0 Trekbekovi - "Milan Borjan"