Slavoljub Muslin

Autor orosha | 30 Okt, 2017

Dođoh,pobedih,bejah oteran

 

Samo u Srbiji!

 

Čovek koji je odveo reprezentaciju na prvo veliko takmičenje posle osam godina bukvalno je oteran sa mesta selektora Srbije.

Kakav god bio taj Slavoljub Muslin I šta god pojedini mislili o njemu on je čovek koji je završio na prvom mestu u grupi ispred tri reprezentaciji  koje su bile učesnici prethodnog Evropskog prvenstva u u Francuskoj.

 

Povod je verovatno isti onaj koji je oterao I Radomira Antića,selektor je tražio od saveza da ekipu bira on,međutim…ima momaka koji moraju da igraju u reprezentaciji.

Svaka čast Sergeju Milinkoviću Saviću ali što više gledam utakmice Lacija,sve mi je jasnije zašto sada već bivši selektor izabrao neke momke pre njega.

Iako se za njega gađaju milionima I alfa I omega Lacijala Klaudio Lotito svakim danom diže cenu našem fudbaleru.Sergejev ego je bio najveća prepreka koja mu je zaključavala vrata reprezentacije.Tako je bilo I sa Ademom Ljajićem sve dok nije shvatio da je u reprezentaciji ekipa ispred pojedinca.

A za naslednika se spominje ni manje ni više Vladimir Vajs,čovek koji nije mogao ni da vodi veoma solidnu selekciju svoje zemlje Slovenije,već je bio selektor Gruzijskog nacionalnog tima.

Bez uvrede za reprezentaciju Gruzije,ali oni sa Vladimirom Vajsom na čelu ne bi pobedili ni reprezentaciju Srbije sastavljenu isključivo od igrača iz Prve lige Srbije.

Da stvar bude još apsurdnija,ceo stručni štab Slavoljuba Muslina je osttao u reprezentaciji,a v.d. selektora na predstojeće dve utakmice biće bivši reprezentativac Mladen Krstajić koji nikada nikog nije trenirao kao šef stručnog štaba.Ima li to smisla šta radi Slaviša Kokeza.

Poslednja informacija je bila da od strane jedne TV stanice bila je da je jedan od potencijalnih naslednika Muslina,Karlo Anćeloti.

Sad,zapitajmo se I budimo realni,da li će Karlito dozvoliti da mu jedan Slaviša Kokeza sastavlja reprezentaciju koja je po imenima mogla da igra ozbiljnu ulogu u Rusiji,ali pod Muslinom,jer nijedna normalna reprezentacija na svetu new menja selektora koji je završio kao prvi u grupi.

Ali mi nismo normalni,mi smo Srbi!

 

Zbunjen,

Miloš Orošić.


0 Komentari and 0 Trekbekovi - "Slavoljub Muslin"