Željko Obradović

Autor orosha | 14 Jan, 2017

Neki porazi bole više od drugih

 

Željko Obradović zamerio je navijačima koji su ga vređali i ali i „gospodi iz Crvene Zvezde“ kako ih je nazvao jer nisu odreagovali na to.

Proslavljeni košarkaški trener nije spomenuo kada je on vršio pritisak na sudije koje su svirale Zvezdi dva faula u napadu u uzastopnim napadima.

Nastavio je sa pritiskom jer je bio ubeđen da kao „Gospodin Željko Obradović“ neće dobiti drugu a samim tim i isključujuću tehničku grešku.

Nije rekao da je njegov tim koji ima deset puta veći budžet  od jučerašnjeg protivnika nadigram u skoro svakom segmentu košarkaške igre.

Možda gospodstvu treba da ga nauči njegov učenik DimitrisItudis koji je takođe izgubio od ekipe koja ima mnogo manji budžet od njegove,ali se ipak poneo gospodski.

Setimo se samo sa kakvim poštovanjem Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša pričao o Crvenoj Zvezdi,a to od njega ni jedan novinar u pres sali Beogradske arene nije očekivao.

A Željko Obradović...

Pričao je da je veliki Srbin,i da je nekad imao drugare ali posle „ovoga večeras“ više ih nema.

Gospodine Obradoviću,pa zar sve to samo zbog jednog poraza,koji boli još više jer je baš od Crvene Zvezde.

Nacrtao je POSLEDNJI NAPAD kako bi Bogdan Bogdanović rešio utakmicu i tako ponizio Crvenu Zvezdu kao bivši igrač Partizana.

Možda se baš to obilo o glavu turskom velikanu.

Gospodin Obradović kao „veliki Srbin“  deli te iste Srbe na prijatelje i neprijatelje.

Veliki Srbin koji zarađuje veliki novac u Istanbulu,i koji se tamo odomaćio.

Gospodin je ispao Bogdan Bogdanović koji je rekao „sve je to normalno“ u stilu Mute Nikolića.

Na neki način i jeste,jer dok je god sporta,nebitno koji to sport bio,Delije će vređati Partizanovce,a Grobari Zvezdaše.To je nama Srbija „genetski kod“.

Da li se Željko Obradović zapitao kako je bilo Vladimiru Štimcu kada su ga Grobari vređali još više nego njega,u ovom istom “HRAMU Srpske košarke”.

Nije se udostojio da pohvali Crvenu Zvezdu ili bar Ognjena Kuzmića koji je pokazao onom „roletnom“ Judou da je ipak reprezentativni  kalibar.

 

Na pitanje novinara za analizu meča kaže da „ide kući u Istambul da bi analizirao utakmicu gde će analizirati utakmicu“

Gospodine Obradoviću Beograd je vaša kuća,ovde ste se afirmisali i kao trener i kao igrač,pa zar sve to da prospete u vodu zbog jednog poraza,iako ste ih pre ovog doživeli još šest u  ovogodišnjoj Evroligu.

Miloš Orošić.


0 Komentari and 0 Trekbekovi - "Željko Obradović"